Home | Doe mee

Doe mee

1. Stap over op je eigen groene stroom

Als lid koop je duurzame energie voor een eerlijke, concurrerende prijs in de markt. Als stroomafnemer ben je samen met de mede-eigenaren de baas van onze eigen energiecoöperatie. Omdat wij geen winstoogmerk hebben, is het geen verrassing dat wij een van de voordeligste groene stroomleverancier zijn op de Nederlandse markt.

Het eigendom en de zeggenschap ligt bij ons zelf en niet bij een kleine en anonieme groep eigenaren of aandeelhouders. De leden bepalen hoe de behaalde winst uit de coöperatie wordt besteed.

Stap over op je eigen groene stroom.We werken nu aan de bouw van onze eigen windmolens. Totdat deze gereed zijn, leveren we stroom van windmolens van andere burgerwindmolenparken via om | nieuwe energie. Door nu al stroom af te nemen van Almeerse Wind maak je het mogelijk om onze eigen windmolens te bouwen in Almere. Je bent vanaf de eerste kilowatt betrokken en krijgt de allereerste lokale groene stroom, die door onze eigen windmolens wordt opgewekt. Totdat onze eigen windmolens klaar zijn, leveren we stroom van een andere windmolen.

Lokale duurzame energie voor
en door inwoners uit de gemeente

Investeer in een groene toekomst

Button

2. Stap over op je eigen groene stroom

Je kunt lid worden om ons te steunen bij het realiseren van ons gezamenlijke windmolenpark in Almere-Pampus. We proberen zoveel mogelijk afnemers en leden te krijgen. Hoe meer leden, hoe meer stroom we vergroenen en hoe sterker we staan in overleg met overheden, grondeigenaren en andere partijen. Gezamenlijk kunnen we ons doel bereiken: een windmolenpark van en voor Almeerders. Meld je hier aan.

3. Stap over op je eigen groene stroom

Iedereen kan zijn eigen stukje windmolen kopen, zo groot of klein als je wil. Zo wordt je eigenaar van je eigen stroomvoorziening. Ook mede-eigenaren zijn automatisch lid, net als stroomafnemers. Laat je informeren over de mogelijkheden.